Välkommen till Kul & Tur Resor !
293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-293,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Välkommen till Kul & Tur Resor !

Välkommen!

+46 70 302 4020
info@kulochtur.se

Kul & Tur – vad är det för namn?

När jag tog klivet att starta en egen liten resebyrå (ja, liten är den och ska så förbli med ett fåtal utvalda resor per år) funderade jag vad den skulle få för namn.

Efter ett tag utkristalliserades Kul&Tur.

Kul för att mina gäster och jag alltid brukar ha kul tillsammans på våra turer.

Plus att jag med glädje förmedlar kultur, i alla dess former, under mina resor.

Så enkelt är det!

I hela mitt yrkesverksamma liv har jag på ett eller annat sätt arbetat i rese- och turismvärlden. Guidat, varit resesäljare, resebyråansvarig, evenemangsansvarig, producerat – och det har alltid varit roligt!

Så kom tillfället! Jag bestämde mig för att producera resor, inte för någon annan utan för min egen resebyrå. Resor där jag delar med mig av smultronställen som ligger mig varmt om hjärtat. Resor med rikt innehåll (inga avskalade program här inte, men gärna lite ”bus” och överraskningar) där det mesta ingår i resans pris (alla utflykter, stadsvandringar, nästan alltid både frukost och middag), lite mer personligt och gärna med en familjär känsla. Resor som inte behöver vara de billigaste, men med kvalité där man känner att man får valuta för pengarna. Resor producerade och genomförda med stort engagemang i alla hänseenden.

Jag har också lång erfarenhet att arrangera resor, korta som längre, för föreningar, företag, kompisgäng och liknande. Självklart finns lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet.

Har du en önskan om resmål – hör av Dig!

Mina resor presenteras här på hemsidan, givetvis skickar jag gärna brev till Dig som hellre vill få informationen hem.

Resorna utgår normalt från parkeringen bakom Malmö Opera. I förekommande fall kan kostnadsfri anslutning från t ex Staffanstorp, Lund och Svedala erbjudas. Ring gärna och förhör Dig!

 

Varmt välkommen!

Annika Nilsson