Kul & Tur Resor | Julmarknad i Lüneburg 2 – 4/12 2019
266
post-template-default,single,single-post,postid-266,single-format-standard,extensive-vc-1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,evc-predefined-style

Julmarknad i Lüneburg 2 – 4/12 2019

Julmarknad i Lüneburg 2 – 4/12 2019

Välkommen att följa med oss till ett juligt Lüneburg!  Den idylliska stadskärnan med sina vackra hus, julbodar med pynt och konsthantverk och sin doft av Glühwein och brända mandlar är oemotståndlig när det lackar mot jul. Vi bor i den medeltida stadskärnan på på ****Hotel Bargenturm, strax intill gågatorna. Resan går av stapeln under vardagar, vilket innebär att alla butiker håller öppet hela dagen och vi slipper helgträngseln.

Dag 1

Förväntansfulla startar vi vår resa, och genom Danmark kommer vi till Rödby varifrån vi tar färjan till Puttgarden. Väl på tysk mark tar vi pauser för både lunch och kaffe innan vi under eftermiddagen är framme i mysiga Lüneburg. På hotellet finns ett litet spa med bl a bastu och en trevlig bar. Under kvällen strålar vi samman och bjuds på en god 3-rätters middag på en genuin restaurang på stan.

Dag 2

En läcker frukostbuffe inleder dagen, varefter vi tar en liten stadspromenad. Därefter har vi hela dagen att bara strosa runt och njuta! Passa på att julfynda, längs gågatorna hittar vi många trevliga och omväxlande butiker. Ta en paus med en rykande Glühwein  och varför inte vila fötterna på ett mysigt café? Upplev dofterna av kanderade äpplen och brända mandlar, allt ackompanjerat av stämningsfull julmusik.

Dag 3

Efter den härliga frukosten lastar vi bussen och tar sikte norröver. Vi stannar för kaffe och lunch innan vi tar färjan från Puttgarden. Tillbaka i Danmark rullar milen på och snart är vi åter i Sverige med många goda, juliga och glada minnen i bagaget! Kanske har en eller annan julklapp fyndats! Under resan stannar vi även för inköp.

 

Pris:  3.495 kr per person

Enkelrumstillägg: 850 kr

I priset ingår: Resa i helturistbuss, bro-, färje- och vägavgifter, 2 övernattningar i dubbelrum inkl frukost, 3-rätters middag dag 1, stadspromenad i Lüneburg, inköpsstopp samt reseledare.

Välkommen med Din bokning:     

eller ring  070- 302 4020