Festligt Nyår 30/12 2023 – 1/1 2024
274
post-template-default,single,single-post,postid-274,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Festligt Nyår 30/12 2023 – 1/1 2024

Festligt Nyår 30/12 2023 – 1/1 2024

🥂 Välkommen att följa med oss på en gemytlig nyårshelg 🥂! Vi bor utmärkt på ****Seminaris Hotel i hansastaden Lüneburg. Nyårsafton erbjuder vi en stadspromenad innan vi på egen hand kan strosa runt och utforska den gamla stadskärnan. Vårt sprakande nyårsfirande med välkomstdrink, galamiddag med stor buffét, musik och dans plus sprudlande Sekt vid tolvslaget borgar för en glad helg! All dryck under hela nyårsfirandet ingår!

Dag 1

En trevlig nyårshelg ligger framför oss då vi förväntansfulla tar sikte mot Rödby och färjan till Puttgarden. Vi inleder med ett inköpsstopp innan vi, efter paus för lunch och kaffe, kommer till vår fina värdstad Lüneburg. På medeltiden blev staden mycket rik genom handeln med salt. Det fanns flera saltgruvor i stadens omgivning där saltet utvanns, och salthandeln gjorde Lüneburg till en av de mäktigaste städerna i hansan. Många av de vackra husen med sina imponerande trappstensgavlar härstammar från just denna tid. Vi bor utmärkt på ****Seminaris Hotel, beläget vid Kurparken en kortare promenad från gågatorna i centrum. Ikväll serveras vi en god middag i restaurangen.

Dag 2, nyårsafton

Hotellets välsmakande frukostbuffé inleder nyårsafton. Därefter erbjuder vi en intressant stadspromenad bland stadens mysiga gränder & torg, vackra hus och den idylliska gamla hamnen. Det blir tillfälle till egna strövtåg och att äta lunch innan vi tillsammans ”tjuvstartar” firandet på eftermiddagen. Under kvällen är det så dags för vår nyårsfest! Vi välkomnas med en aperitif innan vi tar plats vid de festligt dukade borden, och därefter väntar en läcker galamiddag bestående av en stor buffé. Under kvällen förgyller musik vår nyårsafton, och för de som önskar bjuds det upp till dans. Vid midnatt skålar vi in det nya året 2024 med ett glas sekt och önskar varandra ”Gott Nytt År”! Vi bjuds på nattamat, festen och dansen fortsätter och kanske är det något nyårslöfte på gång …

Dag 3

På årets första dag tar vi sovmorgon och kan i lugn och ro njuta av hotellets goda frukostbuffé. Vi startar hemfärden och under kvällen är vi hemma igen efter en festlig och glad nyårsresa!

 

Pris:   6.595 kr

Enkelrumstillägg:    1.050 kr

 

I priset ingår: Resa i helturistbuss, bro-, färje- och vägavgifter, 2 övernattningar i dubbelrum inkl frukostbuffé, middag dag 1, stadspromenad, ”tjuvstart” på firandet, festlig nyårsfest med galabuffé inkl alla drycker under middagen och den efterföljande festen kl 19.00 – 02.00 (hotellets urval av öl, vin, sekt, olika drinkar samt alkoholfria drycker), musik & dans, ”nattamat” efter tolvslaget, överraskningar, inköpsstopp samt reseledare. Med reservation för ändringar i programmet utanför vår kontroll.

 

Välkommen med Din bokning:     

eller ring  070- 302 4020