Kul & Tur Resor | Festligt Nyår i korsvirkesidyllen Celle 30/12 2019 – 1/1 2020
274
post-template-default,single,single-post,postid-274,single-format-standard,extensive-vc-1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,evc-predefined-style

Festligt Nyår i korsvirkesidyllen Celle 30/12 2019 – 1/1 2020

Festligt Nyår i korsvirkesidyllen Celle 30/12 2019 – 1/1 2020

Välkommen att följa med oss till en gemytlig nyårshelg i Celle! Vi bor utmärkt på ***Intercity Hotel, centralt beläget strax intill gågatorna med alla sina trevliga butiker och caféer. Vårt festliga nyårsfirande med apéritif, 4-rätters meny samt dans till levande musik borgar för en glad helg! Tidig bokning rekommenderas!

Dag 1  30/12 2019

En fin nyårshelg ligger framför oss då vi förväntansfulla tar sikte mot Rödby och färjan till Puttgarden. Vi inleder med ett inköpsstopp innan vi, efter paus för lunch och kaffe, kommer till mysiga korsvirkesstaden Celle. Här kommer vi att trivas! Vi checkar in på vårt centralt belägna ***Intercityhotel och under kvällen äter vi tillsammans en god  middag i källarvalven på Rådhuskällaren i Celles gamla rådhus.

Dag 2, Nyårsafton 

Hotellets välsmakande frukost inleder nyårsafton. För de som önskar erbjuder vi en liten stadspromenad varefter vi har gott om tid att utforska denna pärla! Här hittar vi vackra korsvirkeshus, trevliga gågator, inbjudande butiker och gemytliga caféer. Under kvällen samlas vi och åker med vår bekväma buss den korta sträckan till vårt smakfulla nyårsfirande! Vi välkomnas med en apéritif innan vi tar plats vid de festligt dukade borden, och sedan väntar en läcker 4-rätters meny. Därefter förgyller underhållning av livemusik vår nyårsafton och det bjuds upp till dans. Vid midnatt skålar vi in det nya året 2020 med ett glas sekt och önskar varandra ”Gott Nytt År”! Festen och dansen fortsätter och kanske är det något nyårslöfte på gång …

Dag 3, 1/1 2020

På årets första dag tar vi sovmorgon och kan i lugn och ro njuta av hotellets goda frukost. Vi startar hemfärden och under kvällen är vi hemma igen efter en festlig och glad nyårsresa!

 

Pris: 4.695 kr per person

Enkelrumstillägg: 500 kr

I priset ingår: Resa i helturistbuss, bro-, färje- och vägavgifter, 2 övernattningar i dubbelrum inkl frukostbuffé, middag Rådhuskällaren dag 1, stadspromenad i Celle, evenemangsbiljett till festligt nyårsfirande enl program, inköpsstopp samt reseledare. För denna resa gäller särskild anmälningsavgift, 1.500 kr p.p., p g a evenemangsbiljetten till nyårsfirandet.

 

 

Välkommen med Din bokning:     

eller ring  070- 302 4020